Актуална информация Последни новини

Записване за ЛЯТНАТА ДУХОВНА ШКОЛА НА СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА В РИЛА, 2020 г.

ЛЯТНАТА ДУХОВНА ШКОЛА НА СЕДЕМТЕ ЕЗЕРА В РИЛА, 2020 г.

Наближава Лятната Духовна Школа на планината, която Общество Бяло Братство провежда на второто от Седемте рилски езера. Във време на въведени от Министерството на здравеопазването противоепидемични мерки, присъствието в летния палатков лагер е свързано с изискването за спазване на задължителната социална дистанция, лична дезинфекция и ползване на предпазна маска за носа и устата при престой в закрити обществени помещения.

Записването за ЛДШ е с условието за пребиваване на не повече от 200 човека и 60 палатки в района на лагера (съгласно действащия със заповед на МОСВ план за управление на „Национален парк Рила“) , което налага максимален брой от 5 нощувки за човек за периода от 1-ви до 23-ти август 2020 г. включително.

Заявката и записването става чрез електронен формуляр, с линк в настоящото писмо.

Попълнилите формуляра ще бъдат вписани в електронния присъствен регистър на Лятната Духовна Школа, който ще бъде на разположение на дирекцията на „Национален парк Рила“ и парковата охрана.

Всички желаещи, които са подали своята заявка получават автоматично генерирано потвърждение на електронната си поща. Формата за записване изчислява след всяка подадена заявка броя нощуващи за определена дата и при достигане на максимума от 200 души, съответната дата вече не може да бъде заявена.

Задължително и необходимо е предварително да се запознаете с публикуваното на тези два линка:

https://beinsadouno.org/organizacia-ldsh-rila-2020/

https://beinsadouno.org/pravilnik-ldsh-rila-2020/

Добре е да се има предвид, че попълването на онлайн формуляра осигурява престой в лагера на ЛДШ Рила, организиран от Общество Бяло Братство, но не отменя личната  физическа регистрация на място. За последната е необходимо да бъде попълнена декларация за здравното състояние на всеки участник в лагера. Декларацията се получава автоматично при връщане на отговора от попълване на заявката, приложена е в настоящото писмо и може да бъде изтеглена от сайта на Общество Бяло Братство.

При възпрепятстване или невъзможност за ползване на заявените дати, необходимо е да се изпрати уведомление на имейл bialo.bratstvo@gmail.com, за да може да се освободят за други желаещи.

Попълването на електронния формуляр касае САМО пребиваващите в палатковия лагер на Общество Бяло Братство. Формулярът не се попълва от палаткуващи около хижите и от тези, които нощуват в хижите.

ФОРМУЛЯР ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ЛДШ НА ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО, РИЛА 2020 г.:

https://forms.gle/xmw6H98cCcUMaFVZA

Издателство Бяло братство

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

 



 

Поръчка на календар 2024г.