Инициативи и дейности на Братството

БРАТСКИ ЦЕНТЪР В СОФИЯ

„По-хубав храм от небето няма.“
Учителя Беинса Дуно
Наближава откриването на новата учебна година за учениците на Бялото Братство!
Във всички времена на миналото, настоящето и бъдещето, за Словото се приготвя място, за да се прояви Божественото в Своята пълнота. Това е било в храмовете на древността, в Окултните Школи, в просторния и светъл салон на Изгрева от 1927 г., който е бил съграден с труда на братята и сестрите – ученици на Учителя.
През 2020 г. се сложи началото на изграждането на новия  Братски център, който да създаде красивите условия за четене на беседите и лекциите; за вдъхновяващи концерти; за изложби, срещи и обучения; за библиотека, която да приюти най-сетне скъпоценното за нас, съхранено през годините; изучаване в курсове и семинари на Паневритмия от малки и големи; чудесни възможности за гостуване на братя и сестри от България и чужбина. В най-високата част на новия център ще бъде и съкровената за всички ни зала с вещите на Учителя, с молитвената Горница, за да принасяме молитвените дарове на благодарност, слава и хвала към Бога.
Не го наричаме храм, защото знаем, че е казано в Откровението: „И храм не видях в него, защото неговият храм е Господ Бог Всемогъщия“.
Вярваме, че единомислието ще даде плодовете си и ще бъдем заедно в изграждането на новия Международен Братски център!
Нека подготвените и споделени с любов снимки да отворят сърцата ни за хубавото, което идва и да сложат началото на кампанията за набиране на средства за изграждането на общия ни Братски дом!
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: UNCRBGSF – за новия Братски център
„Затова са пред престола на Бога и Му служат денем и нощем в Неговия храм; и Седящият на престола ще разпростре скинията Си върху тях.“
Откровение 7:15
Да изпълним Волята Божия!

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

  

Братски групи

X