Лятна Духовна школа Рила Молитвени наряди

СУТРЕШЕН И ВЕЧЕРЕН НАРЯД, 22 август: ЛДШ Рила 2024

22 август 2024 г. – четвъртък
Слънцето изгрява в 6.42 ч.
Дежурна група: Пловдив, Хасково
Храна за деня: картофи
❤ ❤ ❤
СУТРЕШЕН НАРЯД
  1. Молитва на благодарността Благодарим Ти, Баща наш, за Великата Любов, с Която си ни възлюбил. Благодарим Ти за живота, който си ни дал. Благодарим Ти за ума, който си вложил в нас.
    Благодарим Ти за Добродетелта, която си турил като основа на нашия живот. Благодарим Ти за Правдата, с която си ни заобиколил.

    Благодарим Ти за Любовта, с която си ни изпълнил. Благодарим Ти за Великата Ти Мъдрост и Те славим за Твоята Истина, с която си ни озарил. Ние се радваме на живота, който си ни дал и изпълняваме Твоята Воля.
    Сега заради Духа, Който си изпратил да ни ръководи, бъди благословен от всинца ни сега и всякога.
    Амин.
  2. Формула: Сърцето ми е топло, душата ми е свежа, умът ми е светъл, духът ми е крепът, защото живея в Любовта безгранична, в която няма никаква измяна.
  3. Формула от беседата: „Господи, желая с всичкото си сърце, с всичкия си ум, с всичката си душа и с всичкия си дух да изпълня Твоята блага воля без никакво изключение.
❤
  1. Той иде – песен
  2. Молитва за плодовете на духа. Господи на Обичта, Боже на Любовта, ние Те призоваваме в Твоята милост. Приемаме страданията, които ни изпращаш, с радост на нашето сърце. Приемаме мъчнотиите, които допущаш за уякчаване на нашия дух. Ние без колебание, без двоумение ще изпълним Твоята блага Воля. Изпрати ни Твоя Дух да внесе в нашите сърца, в нашите умове, в нашите души плода на Любовта, благото на радостта и мира – основата на Твоето търпение и милосърдие. Дарувай ни дара на вярата, кротостта и въздържанието. Благослови ни, както Си ни благославял винаги. Направи Името Си нам мило на душите. Въдвори Царството Си в нашите души. Храни душите ни с Твоето Слово, да укрепнат в нас всичките Твои добродетели. Нека Твоите светли Духове на Обичта, Вярата и Надеждата да пребъдват в нас сега, и всякога заедно с Тебе! Възнасяме хвала и слава на Тебе, Единнаго Господ и Бог на великата жертва. Амин.
  3. Псалом 112
  4. Молитва Изворът на доброто Господи, готов съм още сега да изпълня Твоята Воля, Която движи всичко живо в света. Ако съм намерил благодат пред Тебе, нека да почувствам радостта Ти в Името на Твоята Любов, Мъдрост и Истина. Господи, тури ме в огъня на Твоята Любов!
    Господи, какво искаш да направя за възтържествуване на Царството Ти на Земята и за осветяване на Името Ти пред человеците.
    Господи, научи ме да мисля за своите братя и сестри, както Ти мислиш за тях. Амин
  5. Господнята молитва

Предстоящи събития

Издателство Бяло братство

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

Общество Бяло Братство
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

PayPal