Духовни наряди, ЛДШ Молитвени наряди

СУТРЕШЕН И ВЕЧЕРЕН НАРЯД, 16 август: ЛДШ Рила 2024

16 август 2024 г. – петък
Слънцето изгрява в 6.35 ч.
Дежурна група: Шумен, Търговище, Разград

Храна за деня: грах/картофи

❤ ❤ ❤

СУТРЕШЕН НАРЯД

  1. Добрата молитва
4. Формулите от Пентаграма (всяка по 1 път)
а) „В изпълнението волята на Бога е силата на човешката душа.“
б) „Бог толкоз възлюби света, щото даде Сина Своего Единороднаго, за да не погине всеки, който вярва в Него, но да има живот вечен.“

в) „Търсете първом Царството Божие и Неговата Правда и всичко друго ще ви се приложи.“

❤

ВЕЧЕРЕН НАРЯД

Начало 20 ч.
  1. Молитва, дадена в 1922 г. Господи, ние сме готови да изпълним Твоята свята Воля абсолютно без никакво изменение и всичката ни радост ще бъде да Ти служим с всичкото си сърце, с всичката си душа, с целия си дух. Искаме да Те познаем като Любов вътре в нас и вън от нас. Да бъдеш Ти винаги във всичките ни начинания, във всичките ни мисли, желания и действия. Да бъдеш Ти начало и край на нашия живот. Начало на всичката Твоя благост и край на всичките наши недоразумения. Начало на Истината и край на Лъжата и заблужденията. Начало на Мъдростта и край на Глупостта. Начало на Силата и край на Насилието. Да бъдеш Ти Новото Начало, което е без начало и без край. Начало на Новата Светлина, на Новия Живот, който сега внасяш в душите ни. Ние Те познаваме, както Ти ни познаваш. Ние Те любим, както Ти ни любиш. Ние сме едно с Тебе, както Ти Си Единственият в тази Светлина.
Отсега нататък ще царува Твоята Любов и пълнотата на Твоята милост през всичките дни на живота ни. Ние начеваме Новия живот. Слез при нас и ние ще дойдем при Тебе, слез при душите ни, внеси Светлината Си на Новия живот.
Озари новите ни сърца, които Си ни дал и изпълни умовете ни със Светлината Си. Благослови ни и ние ще носим Твоето благословение.
И така, нашият девиз е: „Страх отвън, Любов отвътре, тъмнина отвън, а Светлина отвътре“.
С Любов и Светлина, ние сме душите на Любовта и на Светлината.
Амин.
  1. Песен: Аин фаси
  2. Молива: /стр.39 – жълт молитвеник/ Да възкръсне Господ Христос в моята душа, това е желанието на моята душа. Да освети всички нейни кътчета. Да просвети ума ми с Неговата лъчезарна Мъдрост, да озари сърцето ми с Божията Любов, защото няма Любов като Божията Любов, и да се прояви Божествената Воля напълно в моята душа.

    Ти, Господи, който си обещал да ме възкресиш от мъртвите, защото си верен и истинен, направи да възлюбя всички братя, сестри и ближни както собст­вената си душа. Затова искам, Господи, Господ в мен – тази Божествена искра, която е в мен, иска всички възлюблени души да влязат в моята душа, защото тъй ще са чисти удовете на това Велико Твое тяло.

    Моля Ти се, Ти си истински мой Баща, възрасти всичко Божествено, що си посадил от векове в моята душа, за да се прояви съгласно Твоята Воля. Призова­вам Те, милостиви Отче, Святий Баща на верните Ти чада, стори милост за всичките.
    Амин.
  3. Формула: „Съвършенството на Любовта ще бъде смисълът на моя живот. Съвършената Любов изпъжда всеки страх от душата и внася мир и веселие в Духа. /1 път/
  4. Формула: Бог е велика любов, вечна и неизменна. Ние, които сме плод на тази любов нека се познаем като братя. /3 пъти/
  5. Песен: Отче наш

❤ ❤ ❤

След Паневритмия ще се чете беседата: Правила на разумния живот

Предстоящи събития

Издателство Бяло братство

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

Общество Бяло Братство
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

PayPal