Последни новини

„СТАРАТА ГОДИНА“ И НОВИЯТ СТРОЕЖ

„Между старото и новото има една вътрешна връзка. Старото е това, което се е градило едно време. Новото е това, което се гради върху старото. Върху старите работи се градят новите работи. Някои казвате, че старото е непотребно, обаче без старото нямаме основа. А други казват, че новото не е потребно, че няма какво да се гради. Новото е градеж. В природата съществува една вътрешна връзка. Там, дето няма връзка, няма никакъв градеж. Да обичаш, значи да градиш. Да не обичаш, значи да разграждаш. Що е любовта? Градеж.“
Учителя Петър Дънов
Братски поздрави и най-добри пожелания за Новата 2021 година!
Заедно с албума от снимки за хода на вътрешното изграждане на Международния братски център в София, ние Ви пожелаваме весели дни по празниците!
Националният флаг на България е на най-високата точка на Братския център – радостният символ на свършената за етапа работа!
През декември 2019 имахме концерт, който нарекохме „Дом неръкотворен“. Година по-късно, по пътя на музиката завършва грубият строеж на новата сграда на Братството в София.
Изпращаме настоящата година със следната предварителна информация:
В края на месец януари 2021 г., ще бъде извършено официално приемане на етапа на „грубия строеж“ от изграждането на Международния Братски център в София.
Огледът и приемането на сградата ще бъде в присъствието на желаещите братя и сестри от Софийската Братска общност, представители от Стопанската комисия на Общество Бяло Братство, инвеститорският контрол на обекта и Управителният съвет на Общество Бяло Братство.
Братски съвет

Издателство Бяло братство

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

 



 

Поръчка на календар 2024г.