Материали за Паневритмията Последни новини

Поканата за участие в слънчевата спирала на Паневритмията

Здравейте, приятели!

Идва пролетта и слънчевият танц Паневритмия ще влее новата вълна на жизнена енергия, идваща от слънцето. Завърта се кръгът на свещения танц по всички краища на страната. Нека да се свържем в една светлинна спирала на Паневритмията, която да се завърти така, че да обхване цялата страна. Тази идея продължава и допълва пробуждането на свещени места в България, което започнахме през 2020.

Сега предлагаме да свържем групите, играещи Паневритмия в една светлинна спирала, която да започне от най-югозападната част на България и да върви по посоката на Паневритмията на изток, разгръща се на север и нагоре по периферията на България, като постепенно се насочва към централните части на страната и завършва в средата й.

Представяме си едно ядро от няколко човека, включващо музикант, което пътува от град на град и заедно с местната група изиграва сутрешната Паневритмия. В някои по-малки населени места има съвсем малки групи, за които това би било подкрепа и стимул.

Организацията е на приятелски принцип и с решаващото участие на местната група. Желанието ни е да споделим радостта от Паневритмията и светлината й да се пренесе към следващата точка. Домакините няма да имат никакви задължения по отношение на хранене и подслон за пътуващата група. Домакините трябва да посочат мястото, където ще се играе Паневритмия и точния час.

Започнахме попълването на заявките на местата, където ще се играе в събота и неделя. Графикът е динамичен и може да претърпи промени в зависимост от предложенията на групите по места, стига да се спазва посоката на разгръщане на спиралата. Поканата е отворена за всички, които желаят да домакинстват игра на Паневритмия. Необходимо е само да се обадите на координатор, който е най-близко до мястото, където играете Паневритмия и да заявите желание да се включите в Спиралата.

Заявките за домакинство за Паневритмия може да направите чрез сайта. Там ще намерите таблица с координатори по области в страна, на които да се обадите и да направите заявка:
https://paneurhythmytogether.eu/станете-домакини-на-паневритмия/

А на сайта може да се видят картата и таблицата, които ще помагат на хората да намерят вашата паневритмия:
https://paneurhythmytogether.eu

Комисия по Паневритмия

Издателство Бяло братство

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

 



 

Поръчка на календар 2024г.