Дейности и проекти Инициативи и дейности на Братството Облагородяване мястото на Сестрите

Облагородяване Мястото на Сестрите

Обични братя и сестри,

Продължаваме активно с почистването на дворното място и ремонта на двете къщи завещани на Братството от сестри Ганка и Стоянка.

Предстои дъждовен период, за това е необходимо да се вземат спешни мерки за ремонта на двата покрива. Ще бъдат необходими както финансови средства, така и доброволци, които да участват в ремонта на покривите и облагородяването на дворното място. За работата в градината са необходими специални инструменти, които трябва да се закупят.

Посочената разплащателна сметка към Алианц банк е определена единствено и само за събиране на средства за ремонт и поддръжка на мястото на Сестрите. Всеки който желае, може да го направи.

Финансовата подкрепа за нас е важна, но много по-важно е да вложим в облагородяването на това място нашата Любов, да вложим от нашата енергия, само тогава бихме имали добри резултати.

Общество Бяло Братство

основание за превода: Мястото на Сестрите

IBAN: BG68BUIN95611000651479

BIC: BUINBGSF

Всеки месец ще се прави отчет на постъпилите приходи и на направените разходи.

Актуална информация за имота към днешна дата:

  • Административно са възстановени партидите на електромерите, а в електро-разпределение се изготвя проект за захранване на двете сгради отговарящ на съвременните изисквания.
  • Относно Водоснабдяването: припознати са партидните номера, но е необходимо да се трасира водопровода.
  • Подадена е молба за премахване на опасните дървета на територията на имота, застрашаващи стопанисването му.

/ Набираме оферти от фирми премахващи висока дървесна растителност. Който може да препоръча фирма с качествено обслужване и на добра цена, нека да го направи./

Мястото на Сестрите е прекрасно и съвсем скоро, с малко усилия и много Любов от наша страна ще се превърне в плодната градина на Софийските братски групи. Така ще можем да изпълним заръката на Учителя дадена ни в юбилейните беседи на събора в Търново през 1921 г., а тя е: „Всеки град да си има по една плодна градина“  – в тази плодна градина всеки да вложи от себе си свободното си време, само това което не знае за какво да го употреби.

С братски поздрав,

Софийски братски групи

Издателство Бяло братство

За дарения

Може да подкрепите финансово  Общество Бяло Братство:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF

Издателство “Бяло Братство”
IBAN: BG43UNCR70001524795840
BIC: UNCRBGSF

Изграждане на братски център в гр. София
IBAN: BG12BUIN95611100361794
BIC: BUINBGSF

Благодарим!

 



 

Поръчка на календар 2024г.