Методи за работа Последни новини ПРЕПОРЪЧАНО

СЛЪНЧЕВА ПЕДАГОГИКА Mobile

Всеки учител или родител ще бъде радостен да получи подкрепа и помощ в отглеждането, обучението и възпитанието на децата. Представяме Ви „СЛЪНЧЕВА ПЕДАГОГИКА Mobile“– приложение, което може да Ви улесни и да отговори на много въпроси, относно:

Какъв е темпераментът на децата (или Вашият)?

В кой период се намират неговите растежни възпитателни сили?

Какви препоръки се дават за развитието на детето в определената възраст?

Каква е характеристиката на тези периоди?

Как да бъдем подкрепящи и съпричастни за децата си в тяхното израстване?

Как да открием дарбите и способностите? Развиване на умения за наблюдение от родителите и учителите.

Кои са комплексите от гимнастически, дихателни и музикални упражнения, които можем да ползваме за изграждане на добродетелите и характера?

Защо трябва да познаваме темперамента си, защо е необходимо да познаваме характера и проявите на растежните сили? – Ако трите (на храносмилателната, на дихателната и на нервната система) темперамента са добре представени в човека, той е в хармония със себе си. Ако волята, чувствата и мислите му са правилно свързани, той е здрав. Здравият човек привлича, той е щедър и богат. Щастието зависи от хармонията между ума, сърцето и волята на човека.

Приложението се намира в сайта на слънчевата педагогика http://sunpedagogy.com/, а надяваме се скоро ще бъде и в Гугъл магазин, достъпно за индивидуално изтегляне. За да ползвате функциите за попълване на тестовете за темперамент, период или качества на характера, трябва да създадете собствен акаунт, който ще Ви позволи да съхранявате и споделяте своите резултати. В този електронен помощник ще откриете принците и методите на слънчевата педагогика, както и още много полезна информация в секция „Библиотека“ на приложението.

„СЛЪНЧЕВА ПЕДАГОГИКА Mobile“ – от телефона, таблета или компютъра – в ума, в сърцето и във волята.

 

За дарения

Може да подкрепите финансово строежа на Международният Братски център чрез дарения към сметката на Общество Бяло Братство или чрез Paypal:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF – за новия Братски център

Paypal линк за директни дарения през интернет: http://tiny.cc/lz9rsz – за новия Братски център

Благодарим!

Братски групи