Инициативи и дейности на Братството Последни новини Фестивал "Седемте съзвучия"

Покана за участие в четвъртото издание на Mузикалния фестивал “Седемте съзвучия” 2019

Покана за участие в четвъртото издание на Mузикалния фестивал

посветен на музиката на Учителя Петър Дънов “Седемте съзвучия” 2019

“Изгрява слънцето”

Общество Бяло Братство кани инструменталисти и певци (професионалисти и любители) да вземат участие в четвъртото издание на музикалния фестивал посветен на музиката на Учителя Петър Дънов “Седемте съзвучия” 2019, който ще се проведе на 12 и 13  октомври 2019 г. в София.

Във фестивалът могат да се включат вокални и инструментални солови и ансамблови изпълнители на музиката на Учителя от всички възрасти, както професионалисти, така и любители. Специално каним и малките артисти да участват със солово или ансамблово изпъление.

Всеки, който желае да участва трябва да попълни онлайн формата за участие тук https://goo.gl/forms/RcnkEvvhaIzWQhnf1 до 20 септември 2019 г. (включително).

Тази година в рамките на фестивала отново ще може да участвате в няколко занимания с изтъкнати изпълнители на музиката на Учителя Петър Дънов, следете фейсбук страницата ни за повече подробности и пълната програма.

Ако не сте изпълнител, но обичате музиката и желаете да участвате в екипа на фестивала като доброволец може да ни пишете на e-mail: sedemte.sazvuchia@gmail.com

РЕГЛАМЕНТ на фестивала

 1. Фестивалът има за цел да представи на по широк кръг хора музиката на Учителя Петър Дънов и да стимулира разработването на идеите заложени в нея.
 2. Във Фестивала “Седемте съзвучия” могат да участват български и чуждестранни музиканти – професионалисти и любители, от всички категории – певци и инструменталисти, солисти и ансамбли.
 3. Във фестивала няма възрастово ограничение.
 4. Изисквания:
  • в програмата на фестивала се изпълнява само музика на Учителя Петър Дънов, в оригинал или аранжименти, допускат се и изпълнения по теми на Учителя или песни от други автори публикувани в изданието на песните на Учителя Петър Дънов от Издателство Бяло Братство, но ако не са повече от 1/4 от общите изпълнения.
  • соловите изпълнения да са в рамките на 15 мин.
  • ансамбловите изпълнения да са в рамките на 25 мин.
  • детските изпълнения да са до две песни от Учителя Петър Дънов.
 5. Всеки участник има право да участва в максимум 2 формации – или солово и с един ансамбъл или с два ансамбъла.
 6. Желаещите, да вземат участие във Фестивала, попълват заявка за участие. Тя удостоверява, че кандидатите приемат условията на регламента. За ансамбловите участия, заявката се подава от ръководителя на състава.
 7. Заявки за участие във фестивала се изпращат по електронен път.
 8. Не е желателно участниците да изпълняват песни и аранжименти, с които са се представяли на предишни издания на фестивала.
 9. Към заявката трябва да бъдат приложени: кратка анотация на участника (солист или ансамбъл) и програма, по възможност и снимка.
 10. Разходите за транспорт и престой /храна + нощувки/ са за сметка на участниците.

Права и задължения:

 1. Организаторите притежават всички права върху изпълненията по време на Фестивала, рекламната дейност, излъчването на концертните програми чрез различни частни, национални и обществени и онлайн медии, издаването на аудио, видео и други материали и тяхното тиражиране в България и чужбина без всякакви задължения към участващите изпълнители.
 2. Организаторите на Фестивала отговарят за цялостното провеждане на фестивалната и концертна програма – администриране, реклама, съпътстващи дейности и разходите по тях.

ЛИНК КЪМ ФОРМАТА ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФЕСТИВАЛА

ЛИНК КЪМ ПРЕДИШНИТЕ ИЗДАНИЯ

Фейсбук страница – Музикален Фестивал СЕДЕМТЕ СЪЗВУЧИЯ

ВИДЕО

БИБЛИОТЕКА “СЕДЕМТЕ СЪЗВУЧИЯ”

Фестивал посветена на музиката на Учителя Петър Дънов

 

За дарения

Може да подкрепите финансово строежа на Международният Братски център чрез дарения към сметката на Общество Бяло Братство или чрез Paypal:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF – за новия Братски център

Paypal линк за директни дарения през интернет: http://tiny.cc/lz9rsz – за новия Братски център

Благодарим!

Братски групи