Инициативи и дейности на Братството

Детски лагер 2018 г.

Братя и сестри,

Общество Бяло Братство продължава с дейностите за образованието и възпитанието на децата.

Освен работата в детска школа „Бялото кокиче“ и училище „Изгрев“, през настоящата 2018 година Общество Бяло Братство организира за пореден път летен лагер за деца. Този път ще се настаним в хотелски комплекс „Балювата къща”, който се намира на 2.5 км. от центъра на град Трявна:

http://balyuvatakashta.tryavna.biz/

Лагерът е с продължителност от 8-ми до 14-ти юли. На него са поканени всички братски деца, които се обадят (чрез родители и настойници) в сроковете за записване, обявени на сайта и Ф-бук страницата и Ф-бук групата на Братството. Общият брой деца е около 40 (от предучилищен до 12-ти клас) – без придружителиЗаписването става чрез съгласуване с ръководителите на братски групи от страната.

Линк за участие в детския лагер: 

https://goo.gl/forms/zNyO2cMRiWDERZPs2

Родители, които сами попълват он-лайн формата, съгласуват заявлението за участие в детския лагер с ръководителя на братската общност (група) от съответния град. Това е условие за разглеждане на заявката.

За София: телефони 0896669767 / 0882369240

Ще разпределим заявките според времето на постъпването им, както и на териториален принцип за цялата страна – това е практиката ни от предишни години. Заявления за участие се приемат до изчерпване на местата за лагера. Приетите деца ще получат потвърждение.

Цена за дете на летния лагер: 123 лв

Обръщаме се с молба към всички групи в страната и към всички братя и сестри, които имат възможност да подпомогнат събирането на средствата за детския лагер, да изпратят финансова помощ на сметката на Общество Бяло Братство:

BIC  UNCRBGSF

IBAN  BG 43 UNCR 9660 1060 7045 09 – Уникредит Булбанк – в лева, за детския лагер в Трявна

Ще се радваме на общата подкрепа за приложение на идеята!

Ако имате въпроси, моля пишете ни!

Да изпълним волята Божия!

Слав Славов

Председател на Братския съвет

За дарения

Може да подкрепите финансово строежа на Международният Братски център чрез дарения към сметката на Общество Бяло Братство или чрез Paypal:

По сметка:
ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО
IBAN: BG43UNCR96601060704509
BIC: UNCRBGSF – за новия Братски център

Paypal линк за директни дарения през интернет: http://tiny.cc/lz9rsz – за новия Братски център

Благодарим!

Братски групи